28 december 2006

Dringend hulp gevraagd!

Her en der in oude schoenendozen liggen nog talrijke foto's uit ons verleden. Fred Kuiper heeft een van die dozen geopend en kwam met bijgaande foto op de proppen. Het is waarschijnlijk het schoolelftal geweest, in klas 4 of klas 5. Op het moment dat de foto werd gemaakt was het behoorlijk koud, te oordelen naar de vertrokken bekkies. Sommige namen zijn bekend, maar van bepaalde leden van het elftal kunnen we de naam absoluut niet meer noemen. Dus: er is werk aan de winkel. Kijk eens goed naar de foto, en vertel alsjeblieft wie er op staan. Hieronder staan de namen die we nog hebben kunnen opdiepen uit het geheugen:

Bovenste rij, van links naar rechts:
Chris van Duuren - Rob Ehlert - Jaap Kroon - ? - Lammert Mulder - ? - Wiebe Harsevoort
Onderste rij, ook van links naar rechts:
Steven Polman - Gerbrand van Weel - Fred Kuiper - ?

Weet jij wie de nu nog naamloze medespelers zijn? Plaats dan een reactie onder dit bericht, of stuur een emailtje aan brave.hendrik@tiscali.nl

Inmiddels (29 dec) is de eerste reactie binnen, van Elly de Vries-Harsevoort. Zij herkende Robert Ehlert, kortweg Rob, staand tweede van links.
Reactie nummer 2 is (op 30 dec) ook binnen, van Edith van Weel, die dacht dat haar broer Gerbrand op de foto staat. Navraag leert, dat dat inderdaad het geval is, en wel tweede van links, vooraan.

Geen opmerkingen: